Ut å reise? Trenger du rutetabeller?
Her finner du rutetabeller bl.a fra NSB.
.

Bruktbil Nordland - brukte biler til salgs i Nordland

bruktebilertilsalgs.no
I Nordland kan du kjøpe bruktbil hos privatpersoner, bruktbilforhandlere og hos typiske merkeforhandlere.
            bruktbil Bergen              biler til salgs Nordland            autodb                             
.

Bruktbil kan du kjøpe hos kjente og mindre kjente bilselgere i Nordland

Det er mange byer i Nordland og det er gjerne i disse byene at en finner de største konsentrasjonene av brukte biler til salgs. Blandt byene og tettstedene er Bodø, Narvik, Mo i Rana, Mosjøen, Sandnessjøen, Sortland, Svolvær og Brønnøysund, for å nevne noen. Men i nabofylkene finnes det også brukte biler å få tak i, ikke så langt fra fylkesgrensene, som for eksempel Harstad i nord og Steinkjer et stykke lenger sør.

I Narvik finner du Sommerseth og forretningen melder: "Hos oss finner du bare gode bruktbiler De har alle gjennomgått vår kvalitetssjekk og blir ikke presentert for deg dersom de ikke har bestått våre strenge krav. Vi har vasket og pusset for å vise deg din nye bruktbil fra sin absolutt beste side, så gjør deg klar til nybil-følelsen når du tar den ut på prøvetur." Og i Mo i Rana finnes Sentrum Auto A/S. Denne forretningen reklamerer med teksten "Hos oss finner du til en hver tid et rikholdig utvalg av brukte biler i alle prisklasser. Alle våre biler er verkstedkontrollerte og reparerte i henhold til takst og leveres selvsagt med garanti."

Overfornevnte bilforretninger er bare eksempler. Lenger ned på siden finner du lenker til aktuelle og kanskje også mindre kjente selgere som selger brukt bil i Nordland..

Brukte biler Nordland

Det er mange som selger brukte biler i Nordland.

På dette nettstedet finner du lenker til mer informasjon om hvor du får tak i brukt bil i Nordland.

Mange bruktbilselgere er profesjonelle folk som har salg av brukte biler som yrke. Disse er da bilforhandlere. Noen bilforhandlere selger både nye og brukte biler, andre driver kun med brukte biler.

Her finner du flere bruktbilselgere eller lenker til informasjon om brukte biler i Nordland:

Vipps Nord-Troms Web Om tjenesten - Om personvern
Nord-Troms Web © 1999-2022